Ideiglenes e-mail címünk: greentech.solution.group.ltd@gmail.com

Mi az Infrafűtés?

Új technológia forradalmasítja a lakossági és az ipari létesítmények fűtését.

Infrafűtés-technológia

Energiatakarékos, Környezetbarát, Regeneráló hatású, Komfortérzet növelő

Infra sugárzás létezik mindenhol, ha meg szeretnéd tapasztalni, akkor a két tenyeredet közelítsd egymáshoz 1-2cm-re és mozgasd őket. Érezni fogod a meleget, amit a tenyereid bocsájtanak ki.
Ez a meleg a napfényhez hasonló infra sugárzás, ami az emberi élet (szervezet) számára nélkülözhetetlen.
A nap által kibocsájtott természetes sugárzás melegíti fel a földet, a tárgyakat és az élőlényeket. A napfény tartalmaz infravörös, ultraibolya, röntgen, mikrohullámokat, stb.
Ezek közül egyedül az infravörös sugárzás nem károsítja az emberi szervezetet. Megnevezése: FAR-IR 6-15µm (6-15 mikro-méter) közötti hullámhosszú sugárzás, az emberi szem számára láthatatlan. Az infravörös sugár mélyen a bőr és a bőr alatti szövetekbe hatol és ez által melegérzetet kelt.

Az infravörös sugárzás biztonságos módja annak, hogy az emberi szervezetet felmelegítse mellékhatások nélkül.
 

Hogyan működik az infrafűtés?

Az infrafűtés a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározza (amely a teljes infravörös tartományt átfogó infravörös A, B és C sugárzásból áll) - mely legmegfelelőbb az emberi szervezet számára. Az egyes hullámhosszak aránya az emberi szervezet infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért az infrafűtés használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen és - ami a legfontosabb - egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt. Így a megfelelő behatolási mélység mellett optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára előnyös sugárzását. A teljes hullámhossztartomány sugárzásával így egyenletes, a bőr, illetve a bőr alatti szövetrétegek mély átmelegítésével érünk el hatékony hőérzetet.