Ideiglenes e-mail címünk: greentech.solution.group.ltd@gmail.com

Hova ajánljuk az Infrafűtést?

Ez a fűtési mód lehet önálló vagy kiegészítő fűtés egyaránt.


      Szabályozását tekintve lehet:

  • Direkt kapcsolású (termosztáttal helyiségenként).
     
  • Központi vezérlésű (egy általunk kiválasztott helyről minden helyiség hőmérsékletét együtt vagy külön szabályozatjuk)

Ma már GSM telefonon vagy akár interneten keresztül is lehet vezérelni (pl.: Útban a nyaraló felé érkezés előtt fél órával telefonon utasítást adunk a fűtésnek, hogy kezdjen el fűteni. Mire megérkezünk kellemes meleg vár bennünket.)
 

     

Az infrasugárzókkal fűthető területek lehetőségei szinte végtelenek. Kiválthatjuk vele a régi rossz hatásfokkal működő központi fűtésrendszerünket, konvektorokat. Egyedi fűtéses tömblakások, társasházak rosszul vagy gyenge hatásfokkal működő költséges fűtési módjait.

Ugyanígy tervezhetjük infrafűtéssel újonnan épülő lakásokat, irodákat, raktárakat vagy éppen kisebb-nagyobb üzlethelyiségeket.

Utólag épített melléképületek esetében is jó megoldást nyújthat a gyors és kis költségű telepíthetősége miatt.

Alkalmazható faházak estében is, mivel csak az egyik irányba sugározza a hőt, ezért nem tűzveszélyes. Egy hétvégi faház, gerendaház esetében elsődleges szempont lehet, hogy gyorsan felfűthessük, és a fűtés ne okozhasson tüzet.

Tavaszi - őszi időszakban mikor már vagy még a lakás fűtési rendszere nem üzemel, a fürdőszobában zuhanyozás után szinte vacogunk. Megoldást jelenthet egy törölközőszárítós Infrapanel vagy egy Infra-tükör ami alacsony energiaráfordítással, teszi hihetetlenül komfortossá az adott helyiséget!

Templomok, Műemlékek esetében gazdaságosan hasznosítható ez a fűtési mód. A nagy belmagasság miatt a hagyományos megoldások elég drágának bizonyulnak. Ezzel szemben az Infrapaneles fűtéssel lehet akár a padokat is helyileg kis költséggel fűteni.

Ipari létesítményekben, csarnokokban is jó megoldást jelenthet az infrafűtés. És persze ne feledkezzünk meg az irodaházakról sem, amelyeket jobbára állmennyezettel látnak el, a kazettás állmennyezetbe pontosan beleillő Infra-panel segítségével gyorsan kevés ráfordított munkával szerelhető a korszerű főtés.

Ez az energiatakarékos fűtési rendszer bárhová beépíthető, mindenütt üzemeltethető, független a gázpiactól!